Firmaprofil

HSR Tømrer & Partner A/S er en tømrervirksomhed i Rødovre med omkring 70 medarbejdere, heraf ca. 12 lærlinge og 15 administrative medarbejdere.

Virksomheden blev stiftet i november 2005 i Rødovre som en enkeltmandsvirksomhed af Henrik Skriver Rasmussen. I 2009 kom Ian Melhede til som medejer, og i 2013 skiftede vi struktur til aktieselskab med 22 uddannede tømrer-snedkersvende og 4 tømrer-snedkerlærlinge.

Vi råder over et 550 m2 stort snedkerværksted,hvor vi udfører særligt krævende tømrer- og snedkeropgaver. Værkstedet ligger sammen med vores kontor i Rødovre.

Vi er specialister i tømrerarbejde og påtager os også større entrepriser.

Vision 

Vi er stolte af den danske håndværkstradition, men har også set at der, over de sidste årtier, har været stigende fokus på lave priser og hurtig levering.

Den konkurrence vil vi ikke koncentrere os om mere.

Vi er naturligvis konkurrencedygtige på prisen, men vi vil hellere fokusere på de ti procent ekstra energi, som vi lægger i alt det, vi laver. Godt solidt håndværk, skarp projektstyring og forståelsen af, at alle projekter er unikke. HSR Tømrer & Partner A/S ser faget fra en anden vinkel. Hos os er det en selvfølge at være stolt af sit fag. Vi elsker at dygtiggøre os og udføre flot håndværk til tiden – og til konkurrencedygtige priser.

Burde de værdier ikke være fundamentet for alt håndværk? Det mener vi.

For os er hver eneste opgave unik og udføres med største professionalisme – hvad enten det drejer sig om nybyg, ombyg, tag- og vinduesudskiftning, service eller vedligehold. Vi er ikke bare specialister i tømrerarbejde – vores tømrere er alle specialister inden for faget, og vi håndplukker altid de bedste folk til opgaverne. Derfor kan vi levere ekstraordinær god service til en konkurrencedygtig pris.

Udskæring plade
Afbindingsjern
Spacer
Varevogn Jyllingehallerne
Hammer, vinkel, tommestok, blyant

HSR Tømrer
& Partner A/S

Islevdalvej 140
2610 Rødovre

Tlf.: 32 21 21 21
info@hsr.dk

Gå til toppen