Jacob Amholt

Jacob Amholt

Formand
Britta Lebeck Nissen

Britta Lebeck Nissen

Næstformand
Ian Melhede

Ian Melhede

Bestyrelsesmedlem
Daniel Lyngberg Pedersen

Daniel Lyngberg Pedersen

Bestyrelsesmedlem
Henrik Skriver Rasmussen

Henrik Skriver Rasmussen

Bestyrelsesmedlem
Carsten Møller Sørensen

Carsten Møller Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Firmaprofil

HSR Tømrer & Partner A/S blev stiftet i november 2005 som en enkeltmandsvirksomhed af Henrik Skriver Rasmussen. I 2009 kom Ian Melhede til som medejer, og i 2013 skiftede vi struktur til aktieselskab med 22 uddannede tømrer-snedkersvende og 4 tømrer-snedkerlærlinge.

I dag er vi 51 medarbejdere fordelt på 31 uddannede tømrer-snedkersvende, 9 lærlinge, 6 byggeledere og 5 administrative medarbejdere.

Vi råder over et 550 m2 stort snedkerværksted, der ligger sammen med vores kontor i Rødovre.

Vi er specialister i tømrerarbejde og certificerede legepladsinspektører og påtager os også større entrepriser.

Vision

Vi er stolte af den danske håndværkstradition, men har også set at der, over de sidste årtier, har været stigende fokus lave priser og hurtig levering.

Den konkurrence vil vi ikke koncentrere os om mere.

Vi er naturligvis konkurrencedygtige på prisen, men vi vil hellere fokusere på de ti procent ekstra energi, som vi lægger i alt det, vi laver. Godt solidt håndværk, skarp projektstyring og forståelsen af, at alle projekter er unikke.

HSR Tømrer & Partner A/S ser faget fra en anden vinkel. Hos os er det en selvfølge at være stolt af sit fag. Vi elsker at dygtiggøre os og udføre flot håndværk til tiden – og til konkurrencedygtige priser.

Burde de værdier ikke være fundamentet for alt håndværk? Det mener vi.

For os er hver eneste opgave unik og udføres med største professionalisme – hvad enten det drejer sig om nybyg, ombyg, tag- og vinduesudskiftning, service eller vedligehold.

Vi er ikke bare specialister i tømrerarbejde – vores tømrere er alle specialister indenfor faget, og vi håndplukker altid de bedste folk til opgaverne. Derfor kan vi levere ekstraordinært god service til en konkurrencedygtig pris.

 

HSR Tømrer
& Partner A/S

Islevdalvej 140
2610 Rødovre

Tlf.: 32 21 21 21
info@hsr.dk

Gå til toppen